ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Новини

6 нови случая на коронавирус от сутринта, в Пловдив няма регистрирана положителна проба

6 са новите случаи на коронавирус от сутринта, с които заразените у нас стават 675, сочат последните данни на Националния оперативен щаб. Починалите с установен коронавирус са 29, след като през деня почина 58-годишен мъж от Хасково с множество съпътстващи заболявания.

Нови положителни проби в Пловдив няма. Регистрираните са от София и Стара Загора. 230 са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия. 36 са пациентите в интензивни отделения и клиники.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Официалната „статистика“ е полит-коректна стъкмистика от Генералисимуса в Президиума, убеждаваща ни колко МАЛКО УСИЛИЯ от крадливите ни управници са достатъчни; НИКАКВИ РАЗНОСКИ няма нужда (но я дарявайте още!); зареждането със защитни средства и МАСОВИ ТЕСТОВЕ (както корейците надхитриха Вируса веднага след заразената християнска църква!) се отлагат за …след погребенията.
    Диктатура! Глоба х25 пенсии! Забрани! Тормоз!
    ОФИЦИАЛНИТЕ СВЕДЕНИЯ ГЕНЕРАЛИСИМУСЪТ -СКРИТ ЗАД БАТАРЕЯ ТЕЛЕФОНИ- ГИ ЧУВА И ПРЕПОВТАРЯ ОТ ОФИЦИАЛНИТЕ МОРГИ И БОЛНИЦИ, ВМЕСТО ОТ ПОГОЛОВНИ ПРОВЕРКИ НА НАСЕЛЕНИЕТО за изолиране на асимптоматични носители ПРЕДИ признаци и заболяване.
    А В БОЛНИЦА и „на доктор“ всички Будали разбрахме, че да идеш със тоя тип Вирус на който никой на света не му знае цаката е БЕЛЯ работа, там е заразата.
    Само някои съпътстващи пневмонии ги лекуват; а с дихателна машина на умирающия просто му облекчават …отпътуването.
    ЗА ПО-ЛЕСНО НЕ „ЗАБЕЛЯЗВАТ“ БОЛЕДУВАЩИТЕ ВКЪЩИ И ТАМ УМРЕЛИТЕ.
    Репортажи всекидневно от …погребалните бюра, както и от службите ГРАО /=ЕСГРАОН и пенсионни щяха да допълнят картината, а не само служебните Болнични недомлъвки.
    Корейците доказаха, че ПАНдемия се спира ПРЕДИ да стигне до болничния праг: https://www.youtube.com/watch?v=BE-cA4UK07c
    ЧЕ СРАВНЕНО СЪС ЗАГУБИТЕ ОТ ТОТАЛНА БЛОКАДА всякакви „разноски“ по масово тестуване на асимптоматични носители ПРЕДИ да заболеят; както и по защитни „скафандри“ за медицинските самоубийци СИ СТРУВАТ ПАРИТЕ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина